El treball  conjunt, en procés, “Simbiòtiques, paràsites i altres relacions” de Marta Font i Xisco Bonnín es mostra per primera vegada al festival d’art contemporani ALART/23. Casal Son Tugores. Alaró, fins al 29 de juliol.
                                                                                ###################

El proyecto conjunto, en desarrollo, “Simbióticas, parásitas y otras relaciones” de Marta Font y Xisco Bonnín se muestra por primera vez en el festival de arte contemporáneo ALART/23. Casal Son Tugores. Alaró, hasta al 29 de julio.

                                                                               ###################
 La sèrie Honeymoon Club Resort ja forma part de la Col·lecció d’Art Contemporani de l’Ajuntament de Palma.
Fruit d’un treball realitzat a Holguín, Cuba, l’any 2008, fou produït a Palma el 2015 pel projecte expositiu Les Ciutats [In]Visibles.

##############

La serie Honeymoon Club Resort ya forma parte de la Colección de Arte Contemporáneo del Ayuntamiento de Palma.
Fruto de un trabajo realizado en Holguín, Cuba, en 2008, fue producido en Palma el 2015 para el proyecto expostivoLas Ciudades [In]Visibles.PHOTO DATA CORRUPTION
Presentació del fotollibre
Una nova presentació del photobook editat per l’Associació SaMakineta serà la cloenda del festival ALART 2021, organitzat per l’Ajuntamnet d’Alaró i comissariat per Tomeu Simonet.


PHOTO DATA CORRUPTION
Presentació del fotollibre
3r photobook editat per l’Associació SaMakineta en els darrs anys. Presentació pública a Can Balaguer.
Aviat a llibreries especialitzades.

HOLIDAYS
Apunts sobre turisme i vacances
Un projecte comissariat per Tomeu Simonet (Addaya Art) dins el programa Tastart ‘19. Fins l’1 de desembre de 2019 en el Museu de Porreres. COLECTIVA 40x25
 El 25 aniversari del CEF es celebra amb una exposció de 40 fotògrafs de Baleras. Centre Cultural la Misericòrdia, Palma. Del 17 al 31  de gener de 2019.

================
Col·lecció  permanent d’Es Baluard
Fins el 6 de gener de 2019 es podrà veure en el museu de Palma “Es Baluard” l’exposició Col·lecció Permanent on està inclosa la peça “Toro” (”2006) del treball Motorland, obra incorporada al fons del museu aquest mateix any 2018.
www.esbaluard.org

================Obra Finalista
La sèrie “Smashing Tourism” del projecte Photo Data Corruption ha estat finalista del VI premi Santanyí Francisco Bernareggi d’Arts Visuals 2018.
El jurat fou format pels professionals reputats Neus Cortés, Enrique Juncosa, Daniel Castillejo i Lluís Fuster.
L’exposició amb els projectes seleccionats romandrà oberta  a la Casa de Cultura de Santanyí del 24 de novembre al 22 de desembre de 2018.

===============

︎